Phi Juwelen -  shop@phi-juwelen.be 

Over PHI Juwelen

Virtuele rondleiding

PHI Juwelen online, je online juwelier met de betere smaak en service

Ik ben Frederike en ik heb iets met juwelen. Ooit maakte ik ze zelf en haalde ik een diploma goudsmid. Maar ik wou altijd maar meer. Meer materialen, meer keuze, meer merken, meer klantenservice. En zo startte ik PHI Juwelen, mijn eigen zaak voor liefhebbers van trendy juwelen met klasse. Bijna 12 jaar waren we een gevestigde waarde in Gent, maar nu zijn we uitsluitend online actief.

Online juwelen van Trollbeads, Thomas Sabo, Ti Sento Milano … en nog zo veel meer

Onze specialiteit? Juwelen in zilver! Maar in ons assortiment vind je evengoed goud, staal, … We schuimen beurzen in binnen- en buitenland af op zoek naar de mooiste collecties. Van Trollbeads, Thomas Sabo en Ti Sento Milano, Womani tot Dji Dji Italia, Swarovski en vele anderen. Daarnaast hebben we ook een waaier aan  fashionuurwerken waaronder Thomas Sabo, Vendoux, LiuJo, en enkele nieuwigheden zoals Zadig&Voltaire en Lacoste. Is het trendy? Straalt het klasse uit? We leggen de lat hoog. Speciaal voor jou.

Gratis advies en stylingtips op maat

Een paar oorbellen voor bij je nieuwe kleedje? Je oude blouse nieuw leven inblazen met een nieuwe halsketting? Samen met mijn collega’s Sophie, Margot & Isabelle haal ik alles uit de kast op zoek naar de perfecte finishing touch. Service met een grote S dus. Ook online? Tuurlijk! Mail een foto van je outfit naar styling@phi-juwelen.be en je krijgt van ons suggesties in je mailbox. Gratis en voor niks!

Op zoek naar een onvindbaar juweel?

Dan ben je bij PHI Juwelen aan het juiste adres. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze juwelen webshop? Mail naar shop@phi-juwelen.be en we gaan ernaar op zoek. Tot we het vinden! Een zeldzame armband in een moeilijke maat? Het heeft ons 3 maanden gekost, maar wees maar gerust dat we hem te pakken hebben gekregen. Klant gelukkig, en wij ook!

Veel shoppingplezier!

Frederike & Francine