Opendeur op vrijdag 14 , zaterdag 15, en zondag 16 november!

Graag nodigen wij u uit om voor de kerstdrukte reeds uw favoriete juwelen te komen bewonderen en dit vergezeld van een glaasje en een hapje.

Om u nog meer te verwennen bieden wij u tijdens deze 3 dagen 10% korting* op juwelen in voorraad- zowel in de winkel als online!

Daarnaast zijn er nog méér interessante acties en juwelen te winnen!:

Acties:

  • start met Trollbeads: startersarmband van 99 euro ipv 149 euro (niet cumuleerbaar met 10% korting)
  • start met Thomas Sabo armband of halsketting van Karma Beads en ontvang een kraal twv 19 euro gratis bij! (niet cumuleerbaar met 10% korting)
  • start met Thomas Sabo armband Charms en ontvang een hartje of klavertje hanger er gratis bij! (niet cumuleerbaar met 10% korting) + bij aankoop van meer dan 99 euro, krijg je er een shoppingbag van Thomas Sabo bij of een agenda voor 2015! (zolang de voorraad strekt)

 

  • bij aankoop > 200 euro van Bronzallure krijg je er een flex armband twv 59 euro (niet cumuleerbaar met 10% korting én zolang de voorraad strekt)
  • bij aankoop van een juweel van Ti Sento: *aankoopvoucher van 10% korting bij een volgende aankoop van Ti Sento.
  • bij aankoop > 200 euro van Ti Sento krijg je er sleutelhanger twv 19 euro (niet cumuleerbaar met 10% korting én zolang de voorraad strekt) + aankoopvoucher*

 

  •  andere juwelen in voorraad: 10% korting* bij aankoop gedurende deze 3 dagen *(niet cumuleerbaar met andere acties)

 

Te Winnen:

*Armband/halsketting Stardust van Swarovski

*Armband van TOV essentials

*Startersarmband van Trollbeads

*Startersarmband van Thomas Sabo Karma Beads

*Flex armband van Bronzallure

*Halsketting van Ti Sento

 

Hoe winnen? Bij aankoop tijdens de 3 opendeurdagen ontvangt u een deelnameformulier voor de wedstrijd. Uit de ontvangen formulieren, zullen wij de desbetreffende juwelen verloten onder de winnaars. De winnaars worden per mail en facebook verwittigd. Om uw kans te vergroten, kan u onze posts "liken en sharen" op facebook en verdubbel je zo jouw deelname! Dagelijks zullen wij nieuwe meldingen plaatsen (www.facebook.com/phi.juwelen)

 

Onze openderudagen gaan door op:

Vrijdag 14/11  van 10u tot 22u open

Zaterdag 15/11  van 10u tot 18u open

Zondag  16/11  van 10u tot 18u open


Indien u een sms of E-mail heeft ontvangen maar niet langer via deze weg op de hoogte wenst gehouden te worden, willen wij vooreerst ons verontschuldigen voor het ongemak. Wij vragen u dan om via email ons te verwittigen. Wij zullen u dan verwijderen uit ons bestand en u niet meer nodeloos storen.

Nogmaals onze excuses.