Ti Sento showt de collectie van de herfst/winter 2012, kijkend over de skyline van Manhattan vanaf de 58e verdieping op Park Avenue en 5th. Men toont al de spectaculaire zichten die New York heeft aan te bieden, de beloftes dat alles mogelijk is en de wereld aan je voeten ligt, want het beste moet nog komen ...

Ti Sento jewellery reikt nieuwe hoogtes met passie, optimisme en energie. De liefde voor mode en de toewijding voor stijl kan je terugvinden in twee nieuwe fantastische collecties maar ook de klassiekers en de tijdloze juwelen zijn nog altijd aanwezig. Gedreven door het geloof in de kracht van juwelen dat vrouwen mooi en speciaal doet voelen.

De Leading Lady Collection

De Leading Lady van dit seizoen: een perfect gefacetteerde peervormige druppel. Heruitgevonden door te spelen met dimensie en laagjes te creëren door de peervorm te herhalen in een elegant met steentjes gezet stuk. Deze twee delen zijn alleen aan elkaar gehecht vanboven waardoor de beweging van het juweel extreem delicaat en speciaal wordt. Een uniek stuk dat beschikbaar is in aubergine en honing caramel katoog.

De Oval Eternity Collection

Geïnspireerd om het Ti Sento kenmerk van de zilveren designs uit te breiden; is de oval eternity collection gecreëerd om alle oppervlaktes in een juweel te verwerken. Deze prachtige collectie is gemaakt uit ovale ronden met allemaal pavée gezette zirconia, gedraaid zilver en zilveren parels of kralen. Impressionant van grootte, maar toch fijn en klassevol om elke dag te dragen voor casual of voor een avondje uit. Deze collectie is beschikbaar in 3 en 6 rijen versie.

De Curve Collection

Deze collectie baseert zich op de femme fatale vrouwelijkheid, extreme elegantie, delicate details en prachtige lijnen. Spelen met dimensie zie je in deze designs: fijn in de hals en zo naar beneden waar een grote druppel hangt in het honing caramelkleur, wat dit jaar het favoriete kleur is. Het is ook beschikbaar in een petrolblauw en een hemels donker paars.

De Essential Collection

Geïntroduceerd om iets speciaal te brengen voor elke outfit. Dag of nacht. De schoonheid van deze collection is de eenvoudigheid. Een rechte lijn met pavée gezette zirconia die subtiel zijn gezet aan een fijne zilveren ketting. De lijn van zirconia is lichtjes gebogen zodat het perfect op je pols past of je halslijn aanvult. De collectie is het antwoord voor echte juwelen essentials.