Phi Juwelen in de Gentse Vlaanderenstraat is over te nemen!

In 10 jaar tijd hebben Frederike en haar mama een prachtige, succesvolle boetiek mét webshop uitgebouwd. Bekend in Gent en tot ver daarbuiten. Toffe, trendy juwelen voor een betaalbare prijs en voor elke gelegenheid. Een referentie.


Hun specialiteit? Modieuze juwelen in zilver! Maar in hun assortiment vindt u evengoed goud, staal, ...


Beurzen in binnen- en buitenland worden afgeschuimd om de mooiste collecties samen te stellen. De persoonlijke, immer modebewuste en smaakvolle aanpak van deze professionele dames staat borg voor vele trouwe klanten. Het is dan ook geen toeval dat veel gerenommeerde juwelenmerken voor Phi Juwelen hebben gekozen om hun producten te verdelen.

De tijd is echter gekomen voor Frederike en haar mama om andere horizonten te verkennen. Met pijn in het hart nemen ze op 16 juli 2016 afscheid van hun mooie zaak én vooral ook van hun trouwe klanten. Kom hen zeker nog eens bezoeken voor die tijd en geniet tegelijkertijd van tal van mooie promoties ter gelegenheid van hun afscheid.

 

Uiteraard blijven wij actief op het internet en zal u ons verder kunnen blijven bereiken, de trends opvolgen en uw juwelen online aankopen!Bewaren